OPSLAG

Texel Noordkop Logistic Services bv
Breeuwersweg 8
1786PG Den Helder
 

planning@texelnoordkop.nl
Tel  0223-668214
Fax 0223-668296

KvK 63200864

route

Distributie  

 

Van maandag t/m vrijdag leveren wij goederen die bij ons 's-morgens vóór 10.00 uur worden gebracht worden nog dezelfde dag op Texel af. Ook zaterdag leveringen op Texel behoren tot de mogelijkheden, vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze planning.  

 

Stadsdistributie  

 

Het afleveren in het centrum van Den Helder wordt door beperkende maatregelen steeds moeilijker, daarom hebben wij er voor gekozen om deze zendingen te leveren vanaf het industrieterrein aan de rand van de stad. Ook veel collega vervoerders maken van onze diensten gebruik om deze goederen (neutraal) in de binnenstad te leveren.  

 

Betrouwbaarheid

 

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit onze vestiging te Den Helder voeren wij de regie over de zendingen die naar Texel gaan. Wij houden hierbij rekening met de wensen van de afzenders en kennen de ontvangers (en hun wensen) op het eiland. Wij hebben voorrang op de boot. De communicatielijnen tussen de chauffeurs en de planning zijn optimaal. Naast mobiele telefoons maken wij ook gebruik van GPS-systemen.

 

Koel- en vriestransport

 

Texel Noordkop Logistics biedt haar klanten een totaalpakket aan logistieke diensten. Ook koel- en vriestransport wordt door ons verzorgd. Wij hebben een HACCP goedkeuring. Iedere werkdag kunnen wij de goederen bij uw bedrijf afhalen en de volgende werkdag bij uw klant op Texel afleveren.

TRANSPORT